"Împreună suntem mai puternici - îi spuse mafiotul poliţistului."

"Împreună suntem mai puternici - îi spuse mafiotul poliţistului."

miercuri, 9 martie 2016

Se strange latul in jurul "mafiei" din MAE

DEMISIA Bogdan Stanescu. Cutumele tale nu tin de lege. Iar santajele tale si ale protejatului tau Niculescu nu raman acoperite. Nu poti tu sa astupi totul. Pe langa ancheta DNA care este in desfasurare, si unde Niculescu este actorul principal si tu doar un complice, se strange latul si in jurul afacerilor banoase facute de subalterni pe vize gen vizele din Republica Moldova ale fiului colonelului SIE, Turcia, poate si accize de la Statul German? Se aduna Stanescule iar replici de genul: "de ce nu ati venit sa imi spuneti mie?" nu va disculpa iar niste buletine de analize medicale inainte de intrarea in sistem si la plecarea din sistem va acuza . Tic tac cazanciocii trebuie sa plece. Sunteti o Fabrica(denumirea sistemului in conceptia lui Anton Niculescu, consulul amorez de la Munchen, ungurul ascuns sub nume romanesc)falimentara.Si chiar daca am promis ca nu va voi actiona in instanta, astept cu nerabdare sa fiu martor in dosarul alegerilor din 2014 unde Niculescu facea jocul PSDului sau poate a serviciilor> sau a Fabricii? iar pe de alta parte le spunea sosotit muncitorilor protestatari ca el voteaza Johannis. cat de fatarnic poate fi ungurul. Stii tu bai cutuma ce inseamna demnitatea? demisia bai demisia. Cam asa trebuia sa faca si ungurul cand era cercetat de comedia de comisie trimisa de tine sa il albeasca.Bai cutuma, amenintarea la adresa celor care lupta pentru dreptul lor e cutuma ministeriala ? Bai cutuma, am si eu toate mailurile, si lucrarile facute in mandat si cateva inregistrari interesante cu tine. Hallo DNA, call me!!!

SCANDAL uriaș în Ministerul de Externe: Acuzații grave cu bani, amenințări și înregistrări 

http://www.stiripesurse.ro/scandal-uria-in-ministerul-de-externe-acuza-ii-grave-cu-bani-amenin-ari-i-inregistrari-video_985416.html 

Update: Iata cum Fabrica, sistemul securist reactioneaza, amenintandu-l pe diplomatul sau ca inregistrarile sunt ilegale."Conducerea MAE a dispus verificarea tuturor informaţiilor apărute în articolul respectiv, inclusiv cele care par a arăta că un angajat al MAE ar fi efectuat înregistrări ilegale ale unor convorbiri, urmând ca la finalizarea anchetei să se ia măsurile legale care se impun, în conformitate cu legislaţia românească în vigoare. Aceste măsuri vor fi comunicate, în mod transparent, opiniei publice.” 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu