"Împreună suntem mai puternici - îi spuse mafiotul poliţistului."

"Împreună suntem mai puternici - îi spuse mafiotul poliţistului."

miercuri, 9 martie 2016

Santajisti care ameninta, fac legea diplomatiei romanesti

Ministerul Afacerilor Externe este în curs de verificare a tuturor informaţiilor vehiculate în spaţiul public cu privire la acest caz. O anchetă la nivelul MAE este în curs de desfăşurare. Având în vedere că procedurile nu sunt încheiate, MAE nu poate să se antepronunţe în niciun aspect ce ţine de acest caz. La finalizarea anchetei dispuse de conducerea MAE vor fi luate măsurile legale ce se impun, în conformitate cu legile în vigoare, urmând ca aceste măsuri să fie comunicate public", a precizat MAE, pentru stiripesurse.ro.
Dupa ce dimineata comunicatorii MAE au amenintat ca inregistrarile sunt ilegale, in urma prezentarii inregistrarii(vezi aicihttps://www.youtube.com/watch?v=YeQ_oIIlzEE ), nuanta s-a schimbat, in conformitate cu legile in viguare, legi pe care sefii MAE le baga si le scot ca la o crasma din Ferentari. Nu m-ar mira ca ancheta sa fie condusa de acelasi Silviu Barbu sau alt acoperitor adus in sistem de Cazancioc(baietei, nu mai este ministrul justitiei sic) . Santajistii Barbu si Stanescu, pe un ton diplomatic, prietenesc ofera post bine platit in schimbul linistii, a retragerii actiunii in justitie. Asa cum ii place sa spuna cutumarului Bogdan Stanescu in dispret fata de lege, considera ca totul trebuie sa se rezolve in interiorul Fabricii, departe de ochii curiosi ai presei, si mai ales de lantul justitiei(cine isi permite sa mearga la presa zboara si il ingroapa...in hartii)  Cazul prezentat de stiripesurse.ro nu este unicat, anul trecut un alt consul, fost coleg al diplomatului Radu Cristian de la Munchen, a facut greva japoneza in semn de protest fata de abuzurile la care a fost supus de Anton Niculescu consul general la Munchen, Silviu Barbu sef corp de control MAE , si Bogdan Stanescu , prietenul lui Anton Niculescu, acoperitorul MAE.(s-au oferit functii in schimbul tacerii, refuzate pentru "a nu face parte din cloaca")
Este de neconceput cum acesti papitoi care reprezinta diplomatia romaneasca , recurg la astfel de santaje, ofera posturi in schimbul tacerii, un fel de OMERTA a MAE, asa cum este de neconceput cum acesti papitoi isi permit sa abuzeze de functiile lor, pierzand procese ,iar prejudiciile fiind platite din banii contribuabilului roman.
Bravo Radu Cristian! Nu te lasa cumparat! 
Update: Securistii au inceput sa dea din coate sa creeze diversiuni si sa ingroape speta in hartii,  cu lacate pe usa . In marele centrul consular cineva fierbe de draci , dar e doar inceputul cutumarule. joc de glezne ca pica si comunistul Coma Lazarescu cu toti epoletii lui.
http://www.stiripesurse.ro/ultima-mutare-a-mae-in-scandalul-cu-diplomatul-de-la-ankara-i-efii-de-la-bucure-ti_985605.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu