"Împreună suntem mai puternici - îi spuse mafiotul poliţistului."

"Împreună suntem mai puternici - îi spuse mafiotul poliţistului."

marți, 22 martie 2016

Corpul de control MAE sau buzduganul serviciilor?

 În cadrul M.A.E. funcţionează, în subordinea directă a ministrului, Corpul de control şi evaluare diplomatică al afacerilor externe, condus de un inspector general şi de un inspector general adjunct, in speta, gasca formata din Silviu Barbu si Ioan Gorita. cine sunt aceste specimene si care este CV-ul lor? Iata cateva repere:
1. Ioan Gorita
Sabin Orcan i, în cadrul emisiunii "Ultimul cuvânt", face dezvaluiri despre ofiţeri acoperiţi sau colaboratori ai serviciilor secrete care ocupă funcţii-cheie în stat. Cel de-al zecelea nume aflat pe "Lista Fantomelor Securității" este Ion Goriță, director adjunct în M.A.E, mai precis adjunctul șefului de control și evaluare diplomatică.
Acesta a fost ambasador al României pe lângă ONU și președinte al UNICEF. CV-ul său nu există nici măcar pe site-ul M.A.E.
În cartea ”Infern 89. Povestea unui condamnat la moarte”, Mircea Răceanu a scris despre Ion Goriță.
În prezent, Ion Goriță are următoarele sarcini în cadrul M.A.E., potrivit HG 8 din 2013.
Art. 11 - (1) În cadrul M.A.E. funcţionează, în subordinea directă a ministrului, Corpul de control şi evaluare diplomatică al afacerilor externe, condus de un inspector general şi de un inspector general adjunct.
(2) Corpul de control şi evaluare diplomatică al afacerilor externe are următoarele atribuţii:
a) desfăşoară o activitate permanentă de prevenire, verificare şi evaluare a modului în care sunt respectate şi aplicate prevederile legale şi normele de deontologie şi etică diplomatică (...);
b) îndeplineşte rol operaţional de exercitare a autorităţii de stat a ministrului afacerilor externe în materie reactivă şi de investigare în cadrul cercetării disciplinare prealabile a faptelor comise de toate categoriile de personal încadrate în M.A.E. (...);
c) îndeplineşte rol strategic privind implementarea Strategiei Naţionale Anticorupţie (...).

http://m.b1.ro/stiri/eveniment/lista-fantomelor-securitatii-ion-gorita-judecatorul-diplomatilor-ofiter-acoperit-al-securitatii-video-123426.html 

Mai mira pe cineva tacticile securiste de intimidare, santaj, si diversiune din Ministerul Afacerilor Externe?
Mai mira pe cineva ca securistii au impanzit aproape toate posturile diplomatice(vezi articolele despre "securistul' Anton Niculescu sa), prinzand"marul de aur",??
Poate un astfel de personaj sa fie obiectiv in controalele asupra altor securisti? sau chiar acesta este motivul pentru care a fost implantat in acest post de control, pentru a fi buzduganul serviciilor asupra celor care nu se conformeaza ordinelor?
Astfel de pesonaje au reprezentat Romania la ONU si UNICEF? Simt deja ca mi-e greata.

2.  Silviu Barbu(judecatorul,pentru a da greutate sentintelor corpului de control)seful corpului de control din MAE, transferat sau )
Iata ce spune luju.ro : http://m.luju.ro/rudele-din-sistem-ale-judecatorilor-de-la-curtea-de-apel-brasov.
si daca doriti sa revedeti: http://prostia-romaneasca.blogspot.de/2016/03/silviu-barbu-recidivist-in-manarii-bd.html 

Atunci cand schema ministerului o faci cu securisti, judecatori, amanti de procurori, si alte rubedenii, nici nu ma mira ca legea este terfelita , ca nu se respecta legile tarii, regulamente , ca sunt transferati oamenii din misiune in misiune fara a se respecta conditia de a poposi acasa in minister un an(scolarizare...spalare creier, poate ceva cadouri pentru o noua misiune si foarte important....sa fie in bani:"nu mai dau astia bani...mama lor...vin cu cadouri"),
Cu asa o distributie de exceptie, nu m-ar mira ca trimiterea diplomatului Radu Cristian la Ankara sa fi fost o incercare a Fabricii de a ii inscena ceva cu vize, cu bani din vize ca sa-l calmeze cu totul si sa fie..."cu mainile curate" si sa acopere "realizarile" fostilor diplomati in materie penala.

Maine, despre Sorin Moise,secretarul general din MAE,  fosta sotie, posturi puse la cald pentru ea, incercari de targuiala cu alte posturi, umilirea unui fost ministru de catre Fabrica.

 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu