"Împreună suntem mai puternici - îi spuse mafiotul poliţistului."

"Împreună suntem mai puternici - îi spuse mafiotul poliţistului."

vineri, 1 mai 2015

Emil Hurezeanu, cetatean roman doar pentru a fi ambasador

Jurnalistul Emil Hurezeanu a fost nominalizat de presedintele Romaniei, ambasador al Romaniei la Berlin. Cetateanul german Emil Hurezeanu, a acceptat sa fie si cetatean roman doar pentru ca in lipsa acestui act, nu ar fi putut primi functia de ambasador al Romaniei la Berlin. Cata scarba imi pot provoca astfel de oameni . Desi avea posibilitate din 2003 , dupa modificarea Constitutiei sa revendice cetatenia romana, marele jurnalist nu a facut nici un demers, cetatenia romana fiind pentru el prea lipsita de importanta, sub demintatea lui de cetatean cu pasaport german. Ce tara este Romania care trimite ambasador un om despre care se stie ca a avut mari probleme cu statul german??? Ce interese obscure poarta acest lingau care si-a luat cetatenia romana doar pentru o functie, in timp ce sute de alti romani adevarati, care si-au pierdut cetatenia romana in aceleasi conditii lupta cu statul roman si birocratia sa, pentru a-si recupera deminitatea si statutul de cetatean roman?? Ma intreb cati epoleti poarta aceasta miscare "strategica", daca va castiga Romania sau Germania? Domnule Hurezeanu, in calitate de cetatean german faceati impresii pe la televiziuni in numele poporului roman? Si uite asa, Romania este reprezentata In Germania de un geman(devenit roman doar pentru o functie) la Berlin, si un ungur la Munchen, o adevarata poveste mioritica.
PS: Oare de ce statul german se face ca uita problemele pe care le are cu cetateanul german Emil Hurezeanu?

4 comentarii:

  1. Pufosul e disponibil. Pitit sub fusta fetei de la pagina cinci, cătălinfilepovesteşte agramat proştilor. Căci nu poţi pentru ca să te repezi, demn, întru apărarea Imnului, spre exemplu, decât dezacordat. Ce poti pentru ca sa faci? Dejectezi aşadar, überînsoţitor, isteţime asupra celor slabi cu duhul. Şi, purtat de valuri romantice, acoperi crazy spaţiul public cu texte pestilenţiale. Te pui cu te-ncurci? Nu: pornit împotriva neprielnicilor zilei, confunzi, printre altele, călăii cu victimele. Shashadevinedeseleagă blogarea candidă a rominelor în dosul rebecelor - direct desisul codrului penal.

    Avocat Ráoul Stanischorr

    RăspundețiȘtergere
  2. http://www.reportervirtual.ro/2014/01/prima-pagina-guvernul-din-puscarie-un-premier-si-sase-ministri.html
    Guvernul are nevoie de secretari de stat, ministri plenipotentiari.Art 30 Constitutia Romaniei, Art 297, 246, 207 CP,

    RăspundețiȘtergere
  3. http://www.jurnalulromanesc.at/la-munchen-securistul-sorosist-incompetent-care-si-a-batut-joc-de-romanii-ce-au-vrut-sa-voteze-la-munchen-si-stuttgart-e-mentinut-in-functie-de-klaus-iohannis/

    RăspundețiȘtergere
  4. Presedintele nu are nici un cuvant de spus legat de numirea Consulilor Generali(Guvernul numeste consulii generali prin HG, la propunerea MAE), dar a avut un cuvant mare in a nu numi ungur acuzat pentru abuz in serviciu si nerespectarea Constitutiei Romaniei, pe post de ambasador!Il preferam pe Emil Hurezeanu .

    RăspundețiȘtergere