"Împreună suntem mai puternici - îi spuse mafiotul poliţistului."

"Împreună suntem mai puternici - îi spuse mafiotul poliţistului."

miercuri, 27 mai 2015

"Germanii au înțeles și s-au mobilizat. Poate și autoritățile române dau vreun semn, cine știe..."


Protestul romanilor de la șantierul Europaviertel din Frankfurt a cucerit inimile germanilor
Deputata Nissen SPD, le-a adus protestatarilor prajituri de ciocolata facute de ea. In timp ce distribuia sandvișurile între manifestanți, a adresat un mesaj clar celor păcăliți: "Trebuie să primiți banii dacă ați muncit. Este bine să creați o presiune publică. "
In timp ce inimile considerate reci ale germanilor au fost incalzite, "impotentii" din Ministerul Afacerilor Externe din Romania gushatii lipiti de scaunele lor, nu au gasit nici macar o acadica pe care sa o trimita romanilor protestatari. (acadelele sunt  pentru amante). Excelentele lor,  platiti din banii contribuabililor, nu ar cadadixi sa fie prezenti intre romanii revoltati sa nu le cada epoletii. Asa cum este obisnuit, Maria Sa Consulul general al Romaniei la Muenchen, Anton Niculescu sta ascuns in palatul de clestar neavand curajul sa dea ochii cu romanii nostri(aceasta este practica lui "diplomatica" de a sta ascuns in loc sa se implice , chiar daca este de competenta colegului sau de la Bonn care spre deosebire de dvs, chiar incearca sa ajute cat mai multi romani fiind disponibil la orice ora din zi si din noapte ). Marite consul, din salariul dumneovoastra,  puteti ajuta acei romani fara a scadea averea imobiliara, sau daca nu va permiteti, creditele fiind prea mari, puteti cere  donatii altele decat cele primite pentru anumite servicii, pentru  cauze nobile.(mobilierul de lux il aveti deja, prietenii va pot ajuta si cu alimente pentru amarati )Fiti sigur domnule consul ca prietenul dumneavoastra Stanescu va acoperi totul iar regulamentul va lasa loc omeniei macar de ochii lumii.
Domnule Sorin Cehan, va admir munca in sprijinul romanilor,  dar va rog sa nu va lasati pacalit de acest "securist" maghiar cu nume romanesc, pentru ca laudele cu schimburile comerciale sunt doar minciuni, el neavand nici un merit pentru afacerile bavarezilor in Romania sau ale romanilor in Germania asa cum a lasat sa se inteleaga in interviul din Ziarul Romanesc(PS: chimistul nu stie ce este macar contul de venituri si cheltuieli).Marele merit a lui Anton Niculescu este ca a reusit dupa un an jumatate de la instalare, sa ofere un WC pentru romanii veniti in consulat. Iar activitatea sa este evaluata de  dir. al Directiei Consulare din MAE doar dupa incasarile pe care le face din buzunarele amaratilor de romani, ajunsi sclavi moderni prin bunavointa acestor mojici ieftini, incapabili sa fie aparatorii imaginii Romaniei sau a drepturilor romanilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu