"Împreună suntem mai puternici - îi spuse mafiotul poliţistului."

"Împreună suntem mai puternici - îi spuse mafiotul poliţistului."

vineri, 8 aprilie 2016

Deontologul Barbu si presiune pentru musamalizarea cazului in presa

Sindicatul SNFP din MAE ia atitudine fata de "deontologii penali" din MAE
În legatură cu desfășurarea modulului de pregătire profesională „Etică și deontologie”, anunțată de către DRU în circulara anexată, cu avizul CCED, respectiv al domnului Silviu Barbu, inspector general, precizăm următoarele:

Organizația sindicală din cadrul MAE nu a fost consultată în legatură cu organizarea si desfășurarea acestui ultim modul de pregătire profesionala, astfel încat precizarea privind sprijinul SNFP - Organizația MAE este în totalitate fără acoperire în realitate.

Chiar dacă înțelegem necesitatea organizării acestor cursuri de pregătire pentru salariații din cadrul MAE, apreciem că în contextul detaliilor revoltătoare din scandalul "consulat Ankara", însoțite de cele privind activitatea consulară în general, de cele privind gestionarea resurselor umane si de cele legate de desfășurarea activității de control (detalii care continuă să fie publicate cu o frecvență îngrijorătoare pe diverse platforme de comunicare), față de care nu au existat pâna în prezent reacții relevante din partea Conducerii MAE cu privire la exercitarea corectă a atribuțiilor de serviciu de către unele persoane cu funcții de răspundere din cadrul instituției noastre, considerăm că pâna la clarificarea deplină a acestor aspecte, conducătorii compartimentelor implicate ar trebui cel puțin să se abțină de la avizarea unor documente care se referă la "etică și deontologie”.


Valeriu SMADU  
Lider sindicat  

Adica bai Coma, bai Barba, bai Stanescu, chiar nu intelegeti ca sunteti penibili? Voi deontologii? Voi eticii? Este rusinos ca acelasi "grup infractional organizat "sa isi cerceteze faptele. Inca nu au fost suspendati? Nu, pentru ca ei centreaza, ei dau cu capul, si mai mult, am primit numeroase plangeri din partea unor jurnalisti celebri care se plang de presiunile la care sunt supusi de MAE si DIICOT sa nu mai publice ce se intampla in MAE(din respect pentru acesti ziaristi nu voi publica inca mesajele lor.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu