"Împreună suntem mai puternici - îi spuse mafiotul poliţistului."

"Împreună suntem mai puternici - îi spuse mafiotul poliţistului."

duminică, 24 aprilie 2016

Cascadorii rasului cu Lucian Stanica, consulul Romaniei la Munchen:)))

Azi domnul consul Lucian Stanica m-a acceptat ca prietena pe facebook. Am ras cu lacrimi de cel ce se doreste a intra in categoria marilor romani, iubeste Romania, e roman adevarat, se lauda mereu cu asta si iubeste romancele cu siguranta. E si normal dupa ce a avut un ungur ca sef:))).  Intre prietenii pusi la mare pret, prezentabilul diplomat care nu sunt sigura ca stie limba germana, are o prietenie speciala cu o anumita Cecilia Kaplan. Aceasta romanca, e protagonista unui incident pe care il puteti citi in articolul de aici:https://www.monitorulsv.ro/Local/2008-09-04/Vacile-infometate-au-ramas-pe-mana-proprietarei
Impricinata cu vacile, se da mare pe facebook ca ar fi Member of Parliament (uzurpare de calitati oficiale??)at PNL, ba mai mult, se pozeaza la tribuna Senatului si e foarte mandra de prietenia ei cu consulul asta comic.(adevarul ca ma uit la el si mi vine sa rad ...cred ca si fosta sotie a lui Sorin Moise rade mereu...un lucru benefic dupa despartire, plus cadou 2 posturi calde in consulatul din Munchen pentru fosta si actualul.) Doamna Kaplan, mi-a trimis un mesaj diplomatic  dupa ce pe pagina domnului consul am postat adevarul desprea ea:
 Senatoarea Kaplan?? si vacile unde sunt? Mor de foame?
Lucian Stanica cu doamnele, unele Membre a Parlamentului??membre superioare sau inferioare?copite?  altele nu.
Bon. astea fiind spuse, nu voi aminti ca aceasta gascutza la Istambul au facut furori, Bogdan Stanescu, cu nasul, cu Stanica, cu Gfp Gfp . Ma amuza scoala securista de la taticul Ilie Stanica, ofiter SIE, :"campionul deconturilor din MAE sau SIE?" vezi articol aici: https://ohanesian.wordpress.com/2014/09/11/
Sangele apa nu se face, si Ce naste din pisica , soareci mananca, sunt doua proverbe care se lipesc tare aici. Musiu Stanica, sau Herr Stanica, a ajuns sa blocheze comentariile cetatenilor pe care cica ii respecta, desi nu a fost acuzat de vanzari de vize la Istambul ci la Chisinau, a inceput sa tremure si sa faca pe mironosita ca el nu, ca el s-a pus la dispozitia MAE, si cere clarificari. Serios domnule? De la cine cereti clarificari? De la Sorin Moise? de la Bogdan Stanescu? De la judecatorul Brabu ? Iti spun eu maestre. Ei sunt acolo sa te acopere. Eu sunt aici sa te descopar. Ai cel putin 5 petitii pe saptamana la MAE, de care au grija prietenii tai si ai tatucului tau sa le ascunda, sa le toace. Nu contest ca dupa episodul Chisinau , poate te-ai cumintit, poate ai inceput sa te temi. Dar stii si tu cum ai ajuns consul la Munchen si incetul cu incetul vor afla toti si asa cum ti-am spus si in privat, DNA va face curatenie si intre asa zisii diplomati.
Din alt punct de vedere, in articolul de pe platforma www.stiripesurse.ro. nu vad sa fiti incriminat: de ce nu respectati Statutul Corpului Diplomatic si va erijati in purtator de cuvant al MAE? Sunteti poate purtator de cuvant si nu stim noi?
Avem "un sprijin superb " pentru astfel de diplomati. La barabule cu voi. Este jenant sa te lauzi cu munca a 6 functionari consulari, si 3 consuli . Macar atat a facut si pacaliciul ala bun pentru Munchen(Alina pentru cunoscatori, adica petitionara ;) )
Cu dedicatie pentru dumneavoastra domnule consul, pentru ca mi-ati blocat accesul la a comenta limba de lemn pe care o folositi, am sa va intreb: Ce faci tu Stanica esti  Suparacioasa mica?

 Cat costa domnule Stanica asistenta si protectia consulara? Sa am incredere in dumneavoastra sau in Ohanesian care ne-a spus ce ne-a spus despre activitatea dumneavoastra. Apropos, un Cv ceva nu puneti pe situl MAE asa cum ar fi normal? sau sunteti acoperiti toti cei fara CV?
Sa o iau drept amenintare ca ma asteptati ??
Nee, e doar de cascadorii rasului.Joc de glezne, inca nu am pornit.;)

Am uitat ceva: Doamna Moise impreuna cu Stanica :
Posturile lor au fost negociate de Sorin Moise in schimbul unui post la ICR, ca sa nu fie cu scandal, dar este alt subiect.;)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu