"Împreună suntem mai puternici - îi spuse mafiotul poliţistului."

"Împreună suntem mai puternici - îi spuse mafiotul poliţistului."

vineri, 15 mai 2015

Nem tudom, hogy a román???


Aceasta  este adevarata evaluare a managementului, complet diferita de cele facute dintr-un birou bucurestean, evaluare care nu tine de prietenii sau fosti subordonati, nu tine de concursuri trucate si ranguri obtinute dubios, tine doar de perceptia omului simplu, acel om pe care "dambovitenii" nostri isi permit sa ii faca prosti, prosti pentru ca accepta astfel de conducatori, obisnuiti cu secretare, soferi, traducatori personali, amante, acei conducatori care nu au construit nimic in viata lor, dar se lafaie pe banii statului, pe banii prostilor care muncesc pentru ei si care cred ca sunt buricul pamantului cu o functie pe care au avut-o in mod accidental si distrugator pentru tara.
Cat e de greu bai "securistule" sa scrii mare pe situl consulatului ca : NU SE FAC CARTI DE IDENTITATE IN CONSULATUL DIN MUENCHEN? E usor sa traiesti din banii statului ? La produs cu tine , ca esti mare, nu la manevre securiste. Cate cereri ai facut bai "securistule" catre prietenii tai din Bucuresti pentru a micsora taxa pentru titlul de calatorie pentru romanii ramasi fara acte ca deh...nu-si permit sa-si ia oricand liber, iar pentru 65  euro muncesc din greu.
Cu asa pareri "bune" din partea romanilor, nu este de mirare ca ungurii nu au intrat in poza de grup de la Berlin ;)
Asa se explica reactia virulenta a presedintelui comisiei de politica externa din Camera Deputatilor, Laszlo Borbely care i-a reprosat presedintelui ca nu a consultat comisia pe care o conduce inainte de a face propunerile de ambasadori?

"Deputatul UDMR Laszlo Borbely a fost recent scăpat a doua oară de urmărire penală, prin votul colegilor deputaţi, în dosarul în care este acuzat că ar fi luat mită, în calitate de ministru al Mediului, pentru intervenţii în vederea atribuirii unor contracte. Acesta a fost deranjat de faptul că a aflat din presă numele ambasadorilor propuşi şi a susţinut că Iohannis ar fi trebuit să ceară opinia comisiilor de politică externă din Parlament înainte de anunţul public. Totuşi, legea nu prevede că preşedintele ar fi obligat să facă acest lucru. Chiar şi audierea din Parlament a viitorilor ambasadori are doar un rol consultativ." 

Ps: De ce se inroseste un ungur la fata? Pentru ca i-a bagat romanul paprika in dos.:)))

3 comentarii:

  1. http://stirileprotv.ro/stiri/sanatate/cum-au-ajuns-ungurii-sa-ne-trateze-gratuit-bolnavii-de-cancer-pentru-a-nu-muri-in-romania-este-nevoie-doar-de-o-adeverinta.html

    RăspundețiȘtergere
  2. De sub fustele angajatelor, e greu sa vezi realitatea Excelenta(fara diacritice). Realitatea sta in Legi pe care le-ati incalcat: http://www.reportervirtual.ro/2014/01/prima-pagina-guvernul-din-puscarie-un-premier-si-sase-ministri.html
    Guvernul are nevoie de secretari de stat, ministri plenipotentiari.Art 30 Constitutia Romaniei, Art 297, 246, 207 CP

    RăspundețiȘtergere
  3. Fata de aspectele relatate, asteptam raspunsul Deutscher Bundestag, care nu da agremente pe criterii de fost secretar de stat(vezi cazul Radu Ancuta). Acest raspuns sigur nu poate fi amanat in stil romanesc peste limita de 30 zile.

    RăspundețiȘtergere