"Împreună suntem mai puternici - îi spuse mafiotul poliţistului."

"Împreună suntem mai puternici - îi spuse mafiotul poliţistului."

vineri, 2 octombrie 2015

"Curvele" urla ca tradarea nu trebuie pedepsita, adica vor platite fara sa presteze?


UDMR, scandalizată. Guvernul sancţionează formaţiunea după votul la moţiune

 A. Dumitrescu, Redactor
 20:06
udmr
Uniunea Democrată a Maghiarilor din România (UDMR) este scandalizată si acuza Guvernul ca sanctioneaza formatiunea dupa votul la motiunea de cenzura. Preşedintele executiv al UDMR, Kovács Péter, acuză Guvernul că  dupa ce UDMR a sustinut inlaturarea Cabinetului Ponta, reprezentantii UDMR au inceput sa isi piarda functiile din structurile de conducere.
"În urmă cu două zile, la moțiunea de cenzură, UDMR a votat împotriva Guvernului, iar la scurt timp a început demiterea reprezentanților Uniunii din funcțiile de conducere ocupate în structurile de guvernare. Secretarul de stat, Laczikó Enikő, a fost demisă din funcția de șef a Departamentului pentru Relații Interetnice (DRI), deși politicienii UDMR s-au aflat la conducerea acestei instituții indiferent dacă formațiunea noastră s-a aflat la guvernare sau în opoziție", susţine preşedintele executiv al UDMR, potrivit unui comunicat de presă citat de Mediafax.
Kovacs Peter arata ca UDMR intotdeauna s-a inteles cu partidele politice pentru a conduce aceasta institutie de catre un reprezentant al celei mai mari minorități naționale autohtone. Liderul UDMR consideră că prin aceste decizii se încearcă o "sancționare" a UDMR, pentru votul împotriva Guvernului Ponta. In acest cotext Kovacs subliniaza inca o data nevoia semnarii unui pact interetnic, initiat de presedintele Klaus Iohannis.
"Am cerut atunci ca președintele țării să inițieze semnarea de către partidele politice și parlamentare a unui pact interetnic pentru ca, în România, reprezentarea minorităților naționale, legislația și aplicarea legilor privind drepturile acestora, să nu mai depindă de schimbările politice din plan intern, drepturile minorităților să nu sufere încălcări din cauza schimbărilor de la guvernare", a susţinut Kovács Péter. El a adăugat că UDMR nu renunță la această inițiativă, necesară pentru "reprimarea atmosferei naționaliste".
"Din păcate, Guvernul are dreptul să adopte aceste decizii, iar în afară de a protesta public și de a propune ca soluție pe termen mediu, Pactul pentru Minorități, practic nu mai este nimic de făcut. Trebuie, însă, să atragem din nou atenția asupra faptului că problematica minorităților naționale nu poate fi subordonată intereselor politice cotidiene", a mai spus președintele executiv al UDMR.
PS: Pai bai curvelor, partid nu sunteti, stati numai cu limba in curul guvernarii, si cei mai saraci cetateni romani sunt ungurii. Nu va este rusine tradatorilor??Au ajuns si ungurii adevarati sa va deteste.

http://www.stiripesurse.ro/udmr-ul-scandalizat-guvernul-sanctioneaza-formatiunea-dupa-votul-la-motiune_968863.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu