"Împreună suntem mai puternici - îi spuse mafiotul poliţistului."

"Împreună suntem mai puternici - îi spuse mafiotul poliţistului."

marți, 29 septembrie 2015

Deplomatii santajisti din MAE???


Acuzații dure din PNL: Declarațiile lui Robert Cazanciuc sunt mai dure decât ale lui Traian Băsescu


Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi a afirmat, ca reacţie la declaraţiile lui Robert Cazanciuc la adresa Alinei Gorghiu, că acestea sunt mult mai grave decât afirmaţiile lui Traian Băsescu vizând-o pe Gabriela Firea.
„Ministrul Cazanciuc a preluat din obiceiurile lui Traian Băsescu. Acesta a ameninţat-o ieri, voalat, peAlina Gorghiu, co-preşedintele PNL, cu eventuale dosare în Justiţie, ideea aparţinându-i, probabil, vărului său, premierul Victor Ponta. Cazanciuc a folosit prezumţia de ipotetică vinovăţie, anunţând că în curând vom vedea eventuale probleme legale şi pentru Alina Gorghiu. Şi a facut asta din fruntea Ministerului Justiţiei.
Îl informez pe această cale că ameninţările sale cu dosare la adresa unui lider al Opoziţiei – şi nu e prima dată când se întâmplă acest lucru – nu îl vor scăpa pe Victor Ponta de problemele pe care acesta le are cu legea. Nu pot să nu remarc că ameninţările lui Cazanciuc la adresa Alinei Gorghiu sunt mai grave decât cele ale lui Traian Băsescu către Gabriela Firea. Alina Gorghiu trebuie să ia în considerare să îl dea în judecată pe Robert Cazanciuc pentru ameninţare sau şantaj.”
PS: Nici nu ma mira ca toti cazanciocii din MAE sunt santajisti, acum ca tatucul lor si-a aratat adevarata fata.Sa fii premier si sa-ti pui "verisorul" ministrul justitiei, asta inseamna sa fii mafiot

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu