"Împreună suntem mai puternici - îi spuse mafiotul poliţistului."

"Împreună suntem mai puternici - îi spuse mafiotul poliţistului."

miercuri, 23 septembrie 2015

Generalul si-a tras fiu de ofiter SIE

Ministrul Afacerilor Externe incepe tot mai mult sa fie depasit de functia pe care o ocupa. Candva il apreciam pentru castigarea procesului privind Insula Serpilor . Din cate se pare, domnia sa este strans acum de serpii pe care pretinde ca ii conduce . 

Consulatul Romaniei la Muenchen si-a inoit echipa in persoana  doamnei Laura Mihaela Moise(ruda 
poate a Secretarului general al MAE Sorin Moise?) si, a domnului Lucian Ilie Stanica
Diplomatul Stanica, este fiul unui fost ofiter SIE (nu exista fosti ofiteri SIE, SRI, e ca in mafie, intri dar nu mai iesi): Ilie Stănică – campionul deconturilor SIE/MAE
Ilie Stanică a fost ofiţer activ al Direcţiei de Informaţii Externe înainte de ’89. Foştii colegi ai “diplomatului” spun că a activat pe spaţiul sovietic. După Revoluţie, Stănică a ieşit din SIE (în 1991-1992) şi a devenit oficial diplomat. A fost recuperat de SIE ca “asociat” şi a intrat în responsabilitatea generalului Grigore Istrate. Conform Anuarului Diplomatic şi Consular al României, în anul 1994, Ilie Stănică era secretar economic I la Ambasada României în Cuba. Anul 1997 l-a găsit în funcţia de consilier economic la Stockholm. A cules informaţii şi a trimis o notă prin curier diplomatic la SIE, în septembrie 1997, cu privire la planurile de discreditare a regimului Constantinescu. În 2006, Ilie Stănică era ministru consilier la Ambasada României din Egipt. 
La naiba domnule Aurescu, la naiba domnule Stanescu, dar in ministerul ala civili nu aveti? numai securisti cu bube in cap? Nu era de ajuns un "securist " ungur Anton Niculescu? mai trebuia inca un pui de securist? sau poate ca sa echilibrati balanta, ati adus un roman care sa-l supravegheze pe ungur? Bun bun, dar fiul campionului in deconturi SIE /MAE? L-ati trimis poate sa il ajute sa faca deconturi de TVA la statul german? sau poate sa faca ceva smecherii cu vize?:" Lucian Stănică a fost implicat în scandalul vizelor de la Chişinău. Se pare că Lucian era legătura unor consuli austrieci care făceau trafic cu vize Schengen prin Ungaria. Agentul “trădător” SIE, Mihai Conţiu, făcuse informări despre activităţile de contrabandă ale juniorului în ambasadă. Conţiu fusese contactat şi însărcinat cu transportul a peste 1 milion de dolari rezultaţi din aceste afaceri la Budapesta, unde activase mai mulţi ani sub acoperire. "
La naiba cu toate, cand vad sume de ordinul milioanelor, deconturi fictive, incep sa inteleg increngaturile care stau la baza Fabricii lui Anton Niculescu, a lui Bogdan Stanescu, Sorin Moise si restul , si imi raspund la intrebarea pe care i-am adresat-o lui Bogdan Stanescu, directorul Directie Consulare MAE, de ce este luat in brate un securist?
Pentru o imagine mai clara despre increngaturi, va rog sa il cititi pe Ohanesian, ca stie ce zice.


PS: Cei doi consuli subordonati generalului sunt un cuplu chiar daca nu au nume comun ci doar bunuri comune, deci poate ca nu mai iese cu amantlac pentru ungur.


8 comentarii:

  1. Blogoreea lu‘ Garfielduțu dădu-nroade: dăjabî albî grevista, că-și pierdu insigna dăcontolor reatebe, tîmpșe coordonatoarea fu‘ promovatî. păsterînduri. Totînaintiașî, Pufyșordragî!

    RăspundețiȘtergere
  2. di promoviri din astea pe sub birouri le stie lumia dar tu unguras tot fara coitze ai ramas, complet nefolositoare:)) atarna bini dar ie goale ca si posesorul cu sange colorat:)))

    RăspundețiȘtergere
  3. jenerale vezi ca tragi cu gloante oarbe si cresti ce-au futat altii:)) joc de glezne ca inca n-am inceput sa trag. doar rad de voi:)))

    RăspundețiȘtergere
  4. PS: Te cauta DaNA..;) va urma:)) Stii de ce-si lasa ungurii barba? ca sa se obisnuiasca buzele cu parul ca altceva n-au:))

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am fost recent la Consulat si am avut de-a face direct cu Lucian-Ilie Stănică, consulul cel mai incompetent si neprofesionist cu care am avut de-a face in viata mea! Un abject, un mojic de cea mai joasa speta! Nu vorbeste nicio boaba de germana, iar engleza ii este de balta! cum e posibil asta ceva? Dupa ce criterii se angajeaza consulii in ziua de astazi? Unde pot depune o plangere? de ce incompetent? La toate intrebarile mele a alergat de fiecare data la colega, probabil amanta si imi zicea niste elucubratii de ma cruceam si eu! Nu a avut bunul simt sa citeasca documentele listate pe pagina consulatului! Daca ar fi citit, ar fi stiut de ce documente aveam nevoie. 2.Lipsit de porfesionalism: comportant de mojic, securisto-comunist- ii zice unui baiat care nu a inteles cum trebuia sa completeze o cerere- el insusi habar nu avea cum sa o completeze, mi-am dat seama mai tarziu, cand a alergat la colega sa o intrebe, daca cererea mea e completata corect-: Da la scoala ati fost? Dar sa scrieti, stitit? Asa ar trebui sa se comporte un consul cu cetatenii lui? Unde pot depune o plangere? Nu ma las pana nu depun o plangere! Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  7. Poate o plangere penala pentru tratament discriminatoriu , abuz in serviciu(incompetenta e o stare de spirit in MAE), asa cat sa fie putin suspendat in rest toti si-o trag la toti in acel minister, si toti se ling cat sa nu miroase.

    RăspundețiȘtergere
  8. Am avut si eu ne-placerea de a cunoaste pe acei oameni incompetenti la consul in München... vai de capul meu! Si pe mine m-a tot tratat ca un rahat de om si mea zis 'trebuia facut mai cu cap, nu?' si apoi ma izgonit de acolo... rusine! Voi depune plangere brin advocat si prin bucuresti... vai de curisorul vostru la consul din München :-) nu va d-ati seama cu cine aveti de a face....

    RăspundețiȘtergere