"Împreună suntem mai puternici - îi spuse mafiotul poliţistului."

"Împreună suntem mai puternici - îi spuse mafiotul poliţistului."

miercuri, 18 mai 2016

Lazar Comanescu si miticii lui, foloase necuvenite?

Organizarea secţiilor de vot exclusiv în clădiri oficiale a fost una dintre stratagemele folosite de fostul ministru de Externe, Titus Corlăţean, pentru a-i împiedica pe românii din diaspora să voteze la alegerile prezidenţiale din 2014. Mai mult, Corlăţean a ordonat eliminarea unor secţii unde locuiesc comunităţi importante de români şi a dispus înfiinţarea unora în oraşe unde stau câteva zeci de conaţionali.
Surse din Ministerul Afacerilor Externe (MAE) au explicat pentru „Adevărul” ce documente au fost predate procurorilor anticorupţie în acest caz şi pe ce se bazează probatoriul de la DNA.
Concret, Titus Corlăţean este acuzat că ar fi dat mai multe note circulare şi ordine prin care ar fi limitat numărul cetăţenilor români care au votat în străinătate la alegerile prezidenţiale din 2-16 noiembrie 2014. Motivul: românii din diaspora votau în mod tradiţional împotriva candidatului PSD.
În calitate de ministru de Externe, Corlăţean avea experienţa alegerilor pentru că  s-a ocupat de două ori de organizarea alegerilor din străinătate - legislative (în octombrie 2012) şi europarlamentare (mai 2014). La ambele scrutine, PSD a obţinut un scor modest în diaspora. Un alt semnal puternic de alarmă pentru PSD a fost scrutinul din 2009 pentru alegerea preşedintelui României, voturile din diaspora fiind decisive pentru eşecul lui Mircea Geoană în faţa lui Traian Băsescu. Sursa: Adevarul http://adevarul.ro/news/eveniment/exclusiv-premeditat-tituscorlatean-haosul-alegerile-diaspora-1_573b4d205ab6550cb8086a18/index.html
Nu voi comenta caracterul slab al ministrului Corlatean. Nu voi comenta cat de slabi sunt directorasii care conduc Centrala MAE, Sorin Moise, secretar gen MAE(cu siguranta trebuie sa plateasca pentru dispretul fata de lege si abuz in serviciu), Bogdan Stanescu Sirectia consulara MAE, adusi de Cazanciuc ci mai referi la cacaciosii de diplomati care reprezinta sau au reprezentat tara.
In documentele trimise de MAE catre DNA apar propunerile ambasadorilor din Franta, Spania, Germania, UK pentru un anumit numar de centre d votare in 2014. Pai mai diplomati cacaciosi, de ce nu ati tipat atunci ca nu vreti sa fiti partasi la furaciune? Unde va sunt demisiile de onoare  care sa forteze sistemul sa fie corect? V-ati pus vreunul dintre voi capul la bataie in slujba civismului si dreptului la vot a celor pe care ii reprezentati? Bai ticalosilor, sunteti doar niste lasi care sub tremuratul scaunului ati urinat pe demnitatea de a fi reprezentantii Romaniei, si pute tare asa cum pute si gura actualului ministru dupa ce a pupat dosurile Johanniste . 
Bai Lazar Comanescu, tie nu iti este rusine? comunistule? Tu esti principalul om care a primit foloase necuvenite dupa alegerile din 2014, consilier prezidential si apoi ministru de externe dupa ce v-ati batut joc de romanii din Germania , stiut fiind faptul ca ungurasul care ti lingea podelele si iti elogia inteligenta sub aburi bahici a fost sub comanda ta directa, primind in schimbul limbilor promisiunea unei avansari in grad si functie. aici dovada:http://prostia-romaneasca.blogspot.de/search?updated-min=2014-01-01T00:00:00%2B02:00&updated-max=2015-01-01T00:00:00%2B02:00&max-results=5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu