"Împreună suntem mai puternici - îi spuse mafiotul poliţistului."

"Împreună suntem mai puternici - îi spuse mafiotul poliţistului."

sâmbătă, 20 iunie 2015

In sfarsit o reactie cu ..oaie a MAE

Azi a fost o zi istorica pentru MAE. Este pentru prima data cand cetatenii romani, si drepturile lor sunt cu adevarat aparate de reprezentantii MAE. Nu stiu cine ar trebui felicitat pentru asa o reactie la declaratiile ministrului austriac de externe, dar merita toata aprecierea. Este pentru prima data cand cineva a avut ..oaie in relatia cu partenerii externi, incat ma intreb cine este singurul barbat intre fetitzele din minister? Da dragi fetitze din MAE, asa este normal, asta este atitudinea asteptata in diaspora, sa fie protejati, sa se ia atitudine imediat in apararea imaginii romanilor, in apararea muncii lor, in apararea drepturilor pe care le au.
Un alt punct de vedere perfect adevarat si credibil este cel al deputatului Bogdan Diaconu , presedintele PRU: Diaconu   spune că s-a "săturat de fițele unor 'europeni' care vor doar să mulgă resursele României, dar ne tratează ca pe cetățeni de mâna a doua". Îndemnul liderului PRU este fără echivoc: "Austria, ia-ți gheara de pe pădurile României!"
Legatura intre padurile Romaniei si reactiile politice ale Austriei fata de Romania sunt perfect valabile, stiut fiind faptul ca Schweighofer este un plangacios la poarta cancelariei Austriece cand planurile ii sunt incurcate de un popor de mana a doua, dar si un falos in fata politicienilor austrieci.
O alta reactie buna, diplomatica si barbateasca a avut  Mircea Geoana: :http://www.stiripesurse.ro/mircea-geoana-propunere-radicala-pentru-firmele-austriece-din-romania_959306.html
 Mai trebuie adaugat ca nu este de mirare ca suntem cetateni de mana a doua, atat timp cat diplomatii ce ar trebui sa ne reprezinte sunt de mana a doua. Asa ca, merita apreciata o prima reactie barbateasca din partea MAE. BRAVO!!!
O idee buna pentru reciclarea unor diplomati:)))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu