"Împreună suntem mai puternici - îi spuse mafiotul poliţistului."

"Împreună suntem mai puternici - îi spuse mafiotul poliţistului."

marți, 30 decembrie 2014

Tradarea unui presedinte? Manipulare sau joc meschin?


Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul privind rechemarea lui Lazăr Comănescu din calitatea de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Republica Federală Germania, informează Administraţia Prezidenţială.
Potrivit unor surse oficiale, acesta urmează să se alăture echipei de consilieri prezidenţiali.
Lazăr Comănescu a fost numit în 2009 ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Republica Federală Germania. Comănescu a fost ministru de Externe în Cabinetul Tăriceanu.(www. stiripesurse.ro)

Presedintele Klaus Iohannis il promoveaza pe cel ce a fost responsabil cu bataia de joc la votul din Germania? Cum sa pui consilier prezidential pe cel care si-a batut joc de mii de oamenii refuzandu-le dreptul la vot si umilindu-i in cel mai josnic mod?

Pana la urma vina a cui este? A a lui Victor Ponta? sau poate totul a fost un aranjament meschin , o manipulare a actualului presedinte cu ambasadorul Lazar Comanescu,  care acum iese la iveala prin promovarea in Administratia Prezidentiala?

2 comentarii:

  1. raman stupefiat,chiar nu se cunoaste faptul ca un ambasador nu pote face nimic in orice tara ar fi el repartizat,fara un cadru legal corespunzator rebeca pe cine reprezinti tu?vrei sa deturnezi realitatea de la alegeri? chiar ii crezi prosti pe toti romanii? s a vazut clar cine a vrut sa incurce itele la alegeri-ponta de frica ca va pierde si a pierdut SA TI FIE RUSINE REBECA!

    RăspundețiȘtergere
  2. http://prostia-romaneasca.blogspot.de/2014/12/dovada-incompetentei-ambasadorului.html

    RăspundețiȘtergere